LİGLERDE FUTBOL HEYECANI SÜRÜYOR…

Profesyonel ve amatör liglerde mücadele eden Muğla takımları bu haftayı çok yoğun geçirdi. İlimiz profesyonel lig takımlarından 2. Lig temsilcisi Bodrumspor deplasmanda Ankaraspor’a tek golle mağlup olurken, 3. Lig temsilcimiz Fethiyespor’da kendi sahasında Ağrıspor’u tek golle mağlup etti. Fethiyespor ligde 34 puanla en yakın rakibinin 6 puan önünde lider durumda bulunuyor. Deplasmanda Ankaraspor’a mağlup olan Bodrumspor ise 26 puanla ligde 6. Sırada yer alıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımlarımızdan Muğlaspor deplasmanda Kemalpaşa ile karşılaşırken, Yatağanspor’da kendi sahasında Aydın Efelerspor’u konuk etti.

Muğlaspor Kemalpaşaspor’u tek golle mağlup ederken ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Muğlaspor ligde 6 puanla altıncı sırada yer alıyor. BAL’daki bir başka temsilcimiz Yatağanspor’da kendi sahasında Aydın Efelerspor’a 1-0 mağlup oldu. Yatağanspor ligde 7 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Düğerek Güneşspor kendi sahasında Ula Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında önce 2-0 öne geçen Güneşspor, çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı. Daha sonra kalesinde iki gol gören Düğerek Güneşspor, maçtan 2-2 berabere ayrıldı. Ula maçında puan kaybeden Düğerek Güneşspor’un bu puan kaybını en kısa sürede telefi edeceğini ve sezon sonunda mutlaka hedefe ulaşacağını düşünüyorum.

1.Amatör Küme’de mücadele eden iddialı merkez temsilcilerimizden Ortaköyspor ise deplasmanda Kavaklıdere Belediyspor’u 4-3 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda hedefe emin adımlarla ilerliyor.

Bütün takımlara önümüzdeki maçlar için gönülden başarılar diliyorum. Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.