ZEYDER’den iftar

Menteşe ilçesi Zeytinköy Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (ZEYDER) geleneksel olarak verdiği iftar yemeği bu yıl da gerçekleştirildi. Köy meydanında verilen iftar yemeğine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi çalışanları,...

ZEYDER’den iftar

Menteşe ilçesi Zeytinköy Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (ZEYDER) geleneksel olarak verdiği iftar yemeği bu yıl da gerçekleştirildi. Köy meydanında verilen iftar yemeğine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, civar mahallelerden muhtarlar ve vatandaşlar, dernek üyeleri, Zeytinköy halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan ZEYDER Başkanı Muharrem Kocabaş, katılım gösteren ve iftar yemeğinin verilmesinde katkı ve destek sağlayan herkese teşekkür ederken; “ Dernek olarak köyümüzün tarihi ve kültürel mirasını araştırıp yeni nesillere aktarmanın yanında bu gibi sosyal etkinliklerde düzenliyoruz. İftar yemeğimizi geleneksel hale getirdik ve bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğiz. Şimdiden bütün köy halkımızın ve Muğlalı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.