Zehir tacirleri kıskıvrak

Marmaris İlçesinde Jandarma Kontrol Noktası’nda durdurulan bir yolcu minibüsünde bin 977 adet uyuşturucu hap ile 3 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 zanlı adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye...

Zehir tacirleri kıskıvrak

Marmaris İlçesinde Jandarma Kontrol Noktası’nda durdurulan bir yolcu minibüsünde bin 977 adet uyuşturucu hap ile 3 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 zanlı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre , Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası’nda Muğla -Marmaris seferini yapan bir yolcu minibüsü rutin kimlik kontrolü için durduruldu. Minibüsteki yolculardan Ü.Ş’(26)nin sırt çantasında yapılan aramada 1977 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 3 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının ifadesi doğrultusunda soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri, olayla ilgisi oldukları tespit edilen A.E. (28), H.E. (22) ve M.C.P. (27) de Gökova-Akyaka’da yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan dört zanlı, bugün adliyeye sevk edildi. Yakınları ise basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.