Zehir tacirleri kıskıvrak

Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden olan Feytihe'de yaklaşan yılbaşı öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından etkin önlemler alınıyor. Yaklaşan yeni yıl tatili nedeniyle vatandaşların huzurlu bir yılbaşı...

Zehir tacirleri kıskıvrak

Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden olan Feytihe'de yaklaşan yılbaşı öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından etkin önlemler alınıyor. 

Yaklaşan yeni yıl tatili nedeniyle vatandaşların huzurlu bir yılbaşı eğlencesi geçirmesi için Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Fethiye ve Bodrum KOM Grup Amirliklerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen kişilere yönelik operasyonlar gerçekleştirdi.

Fethiye, Bodrum, Yatağan ve İzmir’de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 1 kilo 37 gram esrar maddesi, 1 Adet esrarlı sigara, 6 Adet uyuşturucu hap, 1 Adet esrar içiminde kullanılan düzenek, 21 Adet Esrarlı sigara yapılında kullanılan filtre, 97 Adet esrar paketlemede kullanılan küçük kilitli poşet, 168 Gram kenevir tohumu, 1 Adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. A.D, M.Y, S.Y, M.T,A.A, R.Z, C.G isimli 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan Marmaris KOM Grup Amirliği’nin de 30 bin adet gümrük kaçağı makaron denilen filtreli sigara kağıdı ele geçirdiği ve Ö.B isimli şüpheli gözaltına alındı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.