Bodrum’a yeni itfaiye binası

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların güvenliği ve olaylara daha etkin müdahale için Bodrum’da yeni bir itfaiye binasının yapımına başladı.

Bodrum’a yeni itfaiye binası

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyelik olaylara müdahale ederek vatandaşların güvenliğini sağlamak, modern ve gelişmiş araç envanteri ile etkin çalışmalarda bulunmak ve donanımlı personel ile güven vermek için itfaiye ekiplerini geliştirmeye devam ediyor.
Bodrum’dan Seydikemer’e kadar 1661 kilometre kare gibi çok geniş bir coğrafyaya sahip olan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi tüm coğrafyada itfai olaylara müdahaleyi kolaylaştırma için grup amirlikleri ve istasyonları hayata geçirdi. 13 İlçede 41 farklı itfaiye istasyonda hizmet veren ekipler hem personel hem de araç gereç açısından gelişimine devam ediyor.
İtfaiye ekipler tek çatı altında toplanıyor
Bu kapsamda son olarak 46 Milyon 617 Bin TL yatırımla itfaiye hizmet binası yapımına başlanıyor. Böylelikle Bodrum’da bulunan tüm ekipler tek çatı altına toplanacak ve özel dizayn edilen alanlar ile birlikte olaylara daha hızlı müdahale edilmesi sağlanacak. İtfaiye binasının yapımı 25 Nisan 2024 tarihinde başlarken 210 gün içinde tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

Bu haber toplam 379 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.