Zarlar eğitim için döndü

Haber MerkeziMarmaris Lions Kulübü tarafından eğitime destek amaçlı düzenlenen Altın Zar Tavla Turnuvası sona erdi.5 gün süren turnuvanın final gecesine Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha...

Zarlar eğitim için döndü

Haber Merkezi

Marmaris Lions Kulübü tarafından eğitime destek amaçlı düzenlenen Altın Zar Tavla Turnuvası sona erdi.

5 gün süren turnuvanın final gecesine Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Sahil Güvenlik Komutanı Fatih Erhan, İlçe jandarma komutanı Cafer Öz ,Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız ve çok sayıda davetli katıldı. Marmaris Lions Kulübü Dönem Başkanı Kayhan Budak, turnuva final gecesinde yaptığı konuşmada, Geleneksel Altın Zar Tavla Turnuvasının bu yıl 21.sini gerçekleştirdiklerini ve katılımın çok yüksek olduğunu belirtti. Budak, "Gelirinin tamamını çağdaş eğitime aktardığımız bu turnuvaya gösterilen ilgi ve destek bizleri mutlu ediyor,.Bunun için maddi veya manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza kulübüm adına teşekkür ederim" dedi.

Final karşılaşmalarından sonra turnuvasının 1.'si Orhan İpek’in plaketi ve altın zarı Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral tarafından verildi. Turnuvanın 2.si Tolga Akbay ise plaket ve gümüş zarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’dan aldı.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.