Zabıta’dan Gürün’e ziyaret

2-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 187. yılı nedeniyle Muğla Belediyesi Zabıta Müdürü Şevket Gülen ve zabıta personeli Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü...

Zabıta’dan Gürün’e ziyaret

2-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 187. yılı nedeniyle Muğla Belediyesi Zabıta Müdürü Şevket Gülen ve zabıta personeli Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin ziyaretinde konuşan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Zabıta Müdürlüğü personelimiz göreve geldiğimizde 8 personeldi, şimdi personel sayımız 22. Genç ve dinamik bir çalışma ekibimiz var. Belediyelerde en fazla tepki alan iki kurumdan biri zabıtadır. Vatandaşlar kurallara ve hükümlere uymadığı zaman gerekli işlemleri yapmak zorundasınız. Size kızabilirler, aldığınız kararların doğru olduğunu bildikleri halde itiraz edebilirler. Göreviniz gereği bunlara alışık olmalısınız ve aldığınız kararlarda hukuka bağlı, adil ve dürüstlükten taviz vermemelisiniz. Böyle olduğu sürece amirleriniz, müdürleriniz, ben her zaman yanınızda olacağız. Sizlerin Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürü Şevket Gülen ziyarette Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Zabıta Müdürlüğü’ne olan desteği ve güveninden dolayı teşekkür etti.

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Haftası nedeniyle başkan ve başkan yardımcıları ziyaretinden sonra esnafa ve vatandaşa karanfil dağıttı.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.