Zabıta Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Koordinasyon toplantısının ikincisi, geçtiğimiz Cuma günü Zabıta Daire Başkanlığı’nda yapıldı.Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen’in başkanlığında yapılan toplantıya Menteşe,...

Zabıta Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Koordinasyon toplantısının ikincisi, geçtiğimiz Cuma günü Zabıta Daire Başkanlığı’nda yapıldı.

Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen’in başkanlığında yapılan toplantıya Menteşe, Marmaris, Ula, Ortaca, Dalaman, Fethiye, Seydikemer, Yatağan, Milas, Bodrum, Kavaklıdere belediyeleri zabıta müdürleri katıldı.

Toplantıda Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri Zabıta sorunları ve bu konudaki ilçe zabıtalar arası kurulan koordinasyon sorunları ile zabıta personeli hizmet içi eğitimleri, ilçelerden gelen şikayetlerin değerlendirilmesi, ilçeler arası yönergeler, yapılacak emir yasaklar yönetmeliği konusunda ve para cezaları konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen; koordinasyon toplantılarında yaşanan sorunlar masaya yatırılarak en hızlı çözüm yollarını bulmaya çalıştıklarını belirtti. Şevket Gülen; “Her ilçemizin kendine göre sorunları var. Bu toplantılar sayesinde farklı sorunlara farklı çözümler bularak vatandaşlarımıza en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz.” Açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.