YÜKSEL PAZARDA DERT DİNLEDİ

Doğduğu topraklara hizmet için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Muğla Milletvekiliadayı olan Dr. Ferat YÜKSEL seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Doğup büyüdüğü Milas İlçesi’nde kurulan Salı pazarını gezerek...

YÜKSEL PAZARDA DERT DİNLEDİ

Doğduğu topraklara hizmet için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Muğla Milletvekiliadayı olan Dr. Ferat YÜKSEL seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Doğup büyüdüğü Milas İlçesi’nde kurulan Salı pazarını gezerek hemşehrileriyle kucaklaşan Yüksel, sık sık yaptığı esnaf gezilerinde Türk halkının içinde bulunduğu durumu daha iyi gördüğünü söyledi.

Milas Salı pazarındaBin bir emek ve göz nuruyla üretilen ürünleri satan vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen MHP Adayı Ferat Yüksel,iktidardan ve belediye hizmetlerinden yakınan ilçe halkının yakarışlarına ortak oldu. Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların şikayetlerini dikkatle dinleyen Yüksel, vatandaşların yerel yönetimlere yönelik şikayetlerinin de ciddi boyutlarda olduğunu yerinde tespit etti. Vatandaşlar Salı pazarının kurulduğu yerle ilgili şikayetleri dile getirirken, “Semt pazarını görüyorsunuz, bizi çadıra layık görüyorlar’ şeklinde yakınmaları dikkat çekti.

Hemşehrilerinin şikayet ve taleplerini dikkatle dinleyen Milletvekili Adayı Dr. Ferat YÜKSEL sohbet ettiği hemşerilerine“Ben 5. sıra adayıyım ama sıranın bizim için hiçbir önemi yok. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Mevzubahis Vatan’sa, gerisi teferruattır’... Biz bu şuurla çalışıyoruz ve hizmet edeceğimiz Türk Milleti’ne olan aşkımız bizi daha azimli kılıyor. Biz Milas’a canla başla hizmet etmek için sizlerden yetki istiyoruz, dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Gelin bizimle yürüyün geleceğin Türkiyesi’ni birlikte oluşturalım” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.