Yücelen’de doğum yapan annelere çifte hediye

Muğla Bölgesi'nin sağlık alanında öncülerinden birisi olan Özel Yücelen Hastanesi, hastanede doğum yapan tüm annelere Yücelen Amblemli zıbın hediye etmeye başladı.“İnsana Saygı, doğaya saygı ” sloganıyla yola çıkan...

Yücelen’de doğum yapan annelere çifte hediye

Muğla Bölgesi'nin sağlık alanında öncülerinden birisi olan Özel Yücelen Hastanesi, hastanede doğum yapan tüm annelere Yücelen Amblemli zıbın hediye etmeye başladı.

“İnsana Saygı, doğaya saygı ” sloganıyla yola çıkan Özel Yücelen Hastanesinde doğum gerçekleştiren  tüm annelere organik zıbın takımının içerisinde bir de çiçek  tohumu hediye ediliyor.

Konu hakkında basın açıklamasında bulunan hastane Başhekimi Dr. V. Sumur Gazezoğlu; “Yenidoğan paketimiz sadece organik bambu zıbın takımının yanısıra bir de organik çiçek şeklinde tohum hediye ediyoruz böylece çocuğunuz büyürken çiçeği ile birlikte büyüyecek. Çocuk ailenin aile olmasına vesile olan bir tohumdur.  Hastanemizde doğan her bir çocuğumuza ulaşmak suretiyle hediye paketimizi ailelere teslim ediyoruz. Hedefimiz sağlıklı bir nesil yetiştirmek ” dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.