Yücelen öğrencileri yemin etti

Özel Yücelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10.  sınıf öğrencileri meslek yemini ederek rozetlerini aldı.Özel Yücelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencileri meslek yemini ederek rozetlerini aldılar. Lisenin toplantı...

Yücelen öğrencileri yemin etti

Özel Yücelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10.  sınıf öğrencileri meslek yemini ederek rozetlerini aldı.

Özel Yücelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencileri meslek yemini ederek rozetlerini aldılar. Lisenin toplantı salonunda yapılan etkinlikte 48 öğrenci hemşirelik ve ATT ( Acil Tıp Teknisyeni ) olmak için büyük bir adım attı. Yapılan etkinliğe Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Yücelen Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy, Okul Müdürü Özden Çavdır,  Ortaca & Muğla Yücelen Hastanesi çalışanları ve  meslek öğretmenleri ve veliler katıldı.

Tören sırasında konuşan Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, “ Bu gün bu mutluluğu hep birlikte paylaşıyoruz. Bölgemizde Yücelen Şirketler topluluğu önemli bir yer arz ediyor. Gençlerimizin önünde çok güzel günler var. Meslek hayatına atıldığınız ilk gün insanların dertlerinin, acılarının yanısıra mutlulukları ile de uğraşacaksınız. İnsanların hayır duasını almak herşeyden daha önemli. Alacağınız bir hayır duası ile belki de önünüzdeki kaza ve belalardan kurtulacaksınız, bu da huzurlu olmanın yollarından birisidir ” dedi.

Yücelen Şirketler Grubu Hamdi Yücel Gürsoy ise: “ Benim bütün hayalim eğitime katkıda bulunmak ve bir eğitim kurumunda önce anne babasına çevresine sonra da vatanına hayırlı, ahlaklı çocuklar, gençler yetiştirmekti. Allah'a binlerce şükürler olsun ki bu hayalim gerçekleşti, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Teknoloji Koleji'nde yetiştireceğimiz her çocuğun öncelikle iyi huylu ve topluma faydalı olmasını istiyoruz ” diye konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.