Yücelen-İş-Kur ortaklığı sürüyor

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından organze edilen “ İşbaşı Eğitim Programı” Yücelen Hastaneler Grubunda devam ediyor.Yücelen Hastaneler Grubu ve İş-Kur işbirliğinde gençlere iş imkânı sunuluyor. İş-Kur'un...

Yücelen-İş-Kur ortaklığı sürüyor

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından organze edilen “ İşbaşı Eğitim Programı” Yücelen Hastaneler Grubunda devam ediyor.

Yücelen Hastaneler Grubu ve İş-Kur işbirliğinde gençlere iş imkânı sunuluyor. İş-Kur'un "İş Başı Eğitim Programı" kapsamında çoğu üniversite mezunu olan 18-25 yaş grubundaki 20 personel, hasta kabul, kayıt, danışmanı olarak  Yücelen Hastaneler Grubu bünyesinde 3 ay için istihdam ediliyor. Aynı zamanda gençlere bu süre boyunca İş-Kur tarafından ayda 650 lira net ücret ödenip genel sağlık sigortası primleri yatırılıyor.

Özel Yücelen Hastanesi İnsan Kaynakları Koordinatörü Zekeriya Çarçak, kurum olarak düzenledikleri "İş Başı Eğitim Programı"nın temel amacının, insanların meslek ve tecrübe kazanması, işyerlerinin de nitelikli eleman ihtiyacını karşılaması olduğunu söyledi. Programda istihdam garantisi bulunmadığını ancak işyerlerinin ihtiyaca göre yetişmiş elemanları işe almalarının mümkün olduğunu kaydeden Çarçak, " İlk projemiz 6 ay önce tamamlandı. Bu gerçekleştirilen ikinci proje. Hastanemiz dışında ilimiz ve bölgemiz içersindeki bir çok kuruluşta bu projeye destek oluyor” dedi.

Özel Yücelen Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy ise istihdamın artırılması, nitelikli işgücünün geliştirilmesi konusundaki çalışmalara destek vermekten mutlu olduklarını söyledi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.