Yönelt Koleji madalyaya doymuyor

Açıldığı ilk günden bu yana  eğitimdeki başarılarının yanında spor aktivitelerindende adını sıkça duyuran Özel Yönelt Koleji Madalya ve kupaya doymuyor.1-A sınıfından Kaan Çınar Atasoy’un santrançtaki başarısı,...

Yönelt Koleji madalyaya doymuyor

Açıldığı ilk günden bu yana  eğitimdeki başarılarının yanında spor aktivitelerindende adını sıkça duyuran Özel Yönelt Koleji Madalya ve kupaya doymuyor.

1-A sınıfından Kaan Çınar Atasoy’un santrançtaki başarısı, 3-A sınıfından Emir Baha Sönmez’in masa tenisi dalında üst üste aldığı birinciliklerle sporda da adını duyuran Özel Yönelt Koleji,Lara Palaskanın bu hafta kazandığı kupayla birkez daha adını duyurdu.

7-A sınıfından Lara Palaska Ekim ayında Antalyada düzenlenen Franke Cup Turnuvasındaki birincilikten sonra bu hafta sonu da Fethiye’de düzenlenen “Hafta sonu 12 Yaş  Tenis turnuvası”nda da  okuluna   birincilik kupası getirmesi Özel Yönelt koleji ailesinin yüzünü güldürdü.

Lara Palaska(12)  başarısının arkasında ailesinin büyük desteği olduğunu söyleyerek “Ailem ve antronörüm  başarımın ortaklarıdır” dedi.

Özel Yönelt Koleji Ortaokul Müdürü Orhan Boyacı “ Öğrencilerimizin başarısı sadece bizim değil tüm Muğla’nın gururudur.Biz bu okulu açarken eğitim boyutunun yanında öğrencilerimizi sosyal ve sportif aktivitelerde de başarıya ulaştırmayı hedefledik.Bu plan doğrultusunda da emin adımlarla  yolumuza devam ediyoruz.Öğrencilerimizin okulumuza kazandırdığı kupalarla taçlanan başarımıza her gün bir yenisini daha eklemeye devam edeceğiz” diyerek spor aktivitelerine verdiği önemi vurguladı.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.