Yoldan geçen polis hayatını kurtardı

Bodrum ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza anında bölgeden geçen sivil polis, yaralının imdadına koşan ilk isim oldu.Kaza, Bodrum Gümbet Mahallesinde park halindeki otomobil sürücüsünün aracının...

Yoldan geçen polis hayatını kurtardı

Bodrum ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza anında bölgeden geçen sivil polis, yaralının imdadına koşan ilk isim oldu.

Kaza, Bodrum Gümbet Mahallesinde park halindeki otomobil sürücüsünün aracının kapısını açmasıyla meydana geldi. Karşı yönden gelen motosikletin araç kapısına çarpması sonucunda motosiklet sürücüsü yaralandı. Cemil Gezgüleç hakimiyetindeki 48 V 1144 plakalı otomobil sağ şeride aracını park etti. Otomobilinin kapısını açarak dışarı çıkmak isteyen Gezgüleç’in kapıyı açması ile birlikte Mustafa Canerbal’ın sürdüğü 48 VL 039 plakalı motosiklet otomobilin kapsına çarptı ve Canerbal motosikletten savrularak ağır yaralandı. Şoka giren Canerbal’a yoldan gecen bir sivil polis ilk müdahaleyi yaparak 112 acil ambulans’a haber verdi. Ambulansın gelmesi ile birlikte Motosiklet sürücüsü Bodrum Devlet hastanesine kaldırıldı. Kazayı gören vatandaşlar ise Motosikletli sürücünün aracın kapısına çarparak yola savrulduğunu belirtti ve şunları söyledi “bir anda oldu kaza motosikletli çocuk aracın kapısına çarptı ve savruldu. O sırada yoldan geçen bir sivil polis ise ilk müdahaleyi yaparak çocuğun nefes almasını sağladı ve bir bakıma hayatını kurtardı”dedi. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.