Yıldız voleybolcular hazır

2012-2013 sezonunda yıldız erkekler dalında Muğla İl 1’ncisi olan Beldibispor voleybolcuları Ege Bölgesi 1’inciliği için hazırlıklarını tamamladı. 3-5 Mayıs 2013 tarihlerinde Denizli’de yapılacak yıldız erkekler Ege Bölgesi...

Yıldız voleybolcular hazır

2012-2013 sezonunda yıldız erkekler dalında Muğla İl 1’ncisi olan Beldibispor voleybolcuları Ege Bölgesi 1’inciliği için hazırlıklarını tamamladı. 3-5 Mayıs 2013 tarihlerinde Denizli’de yapılacak yıldız erkekler Ege Bölgesi müsabakaları için moral depolayan Beldibisporlu sporcular, hocaları Seval Keleş nezaretinde çalışmalarını tamamlayarak, iddialı bir şekilde Denizli’ye gitmeye hazırlanıyor.

Sezon boyunca namağlup olarak müsabakalara çıkan ve namağlup olarak sezonu tamamlayan Beldibispor erkek voleybol takımı, ağırlıklı olarak Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşuyor.

Denizli’deki Bölge maçları hakkında bilgi veren Beldibispor kulüp Başkanı Ramazan Taşkın, “Yıldız voleybolcularımız hocaları Seval Keleş nezaretinde Muğla’da çok iyi maçlar çıkartarak hak ettikleri Muğla 1. Liğini kazandılar. Şimdi de, 3-5 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de yapılacak müsabakalar sonunda, 1. olarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı arzuluyoruz ve hedefliyoruz. Sporcularımız bunu başaracak güçtedir. Beldibi Belediyesinin de desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.