Yetenek Sizsiniz ekibi Ottoman’da konakladı

4 sezondur izlenme rekorlarını alt üst ederek yayınlanan Yetenek Sizsiniz programının Muğla elemeleri geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.Yapımcı...

Yetenek Sizsiniz ekibi Ottoman’da konakladı

4 sezondur izlenme rekorlarını alt üst ederek yayınlanan Yetenek Sizsiniz programının Muğla elemeleri geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yapımcı Acun Ilıcalı, jüri üyeleri Hülya Avşar ve Sergen Yalçın, Alp Kırşan, Hasan Yalnızoğlu ile Acun Medya yapım ekibi, çekimler sırasında 3 gün boyunca Akyaka’nın en ünlü ve prejtijli otellerinden Ottoman Otel’de konakladılar. Ottoman Otel Yetenek Sizsiniz kadrosunun konaklaması süresince ziyaretçi akınına uğradı. Oteli ziyaret eden vatandaşlar Acun Ilıcalı ve diğer ekip üyeleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Muğlalıların misafirperverliğinden geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çok etkilendiklerini belirten program ekibi, Ottoman Oteli ve kendilerine verilen hizmeti de çok beğendiklerini söylediler.

Ottoman Otel Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Bünyamin Tonkaz, Yetenek Sizsiniz ekibini misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, otellerinde konaklayan bütün yerli ve yabancı misafirlerini güleryüz, kaliteli hizmet anlayışı içinde turizme hizmet edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.