Yerkesikspor Futbol Turnuvası sona eriyor

İlk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Yerkesik Şubesi tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilen, köyler arası ve yöre halkının birlik, dayanışma ve kaynaşması amacıyla düzenlenen Bahar Kupası Futbol Turnuvası...

Yerkesikspor Futbol Turnuvası sona eriyor

İlk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Yerkesik Şubesi tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilen, köyler arası ve yöre halkının birlik, dayanışma ve kaynaşması amacıyla düzenlenen Bahar Kupası Futbol Turnuvası her yıl yoğun bir katılım ile devam ediyor. Turnuva 2 yıldan bu yana ise Yerkesikspor Kulübü tarafından organize edilirken, yaklaşık bir ay önce başlayan turnuvada 2 grup halinde 10 takım mücadele etti.

Yerkesik Stadyumunda gerçekleştirilen grup maçlarının tamamlanmasının ardından ise yarı final maçları oynanırken turnuvada bir ilk de yaşandı. Yarı final maçları belde merkezi ve Denizova köyünden katılım gösteren takımların kendi arasında geçti. A Grubunu lider olarak tamamlayan Yerkesik Ormanspor diğer grubu ikinci olarak bitiren Yerkesik Akıncı Spor ile yarı final maçına çıktı. Oldukça çekişmeli geçen 90 dakika sonunda Yerkesik Ormanspor rakibini 3-0 yenerek finale çıktı.

Bir diğer yarı final maçı isi iki Denizova takımı arasında geçti. B Grubunu Lider olarak tamamlayan Denizovaspor, A grubunu ikinci olarak bitiren Denizova Gençlik takımı ile mücadele etti. Maçın son 20 dakikası Denizovaspor’un 2-0 üstünlüğü ile devam ederken çıkan tartışmalar sonrası maçın hakemi maçı durdurarak iptal etti. Daha sonra Denizovaspor 3-0 hükmen galip sayılarak finale çıkan diğer takım oldu.

Turnuvanın 3’cülük ve final maçı 16 Haziran Pazar günü Yerkesik Stadyumunda oynanacak. Maçlar sonrası bu yılın şampiyonu kupasına kavuşurken, belirlenen gol kralı, yıldız oyuncular, centilmen takım ve oyuncular ile turnuvaya katkı sağlayanlara teşekkür plaketlerinin verileceği ödül töreni düzenlenecek.

Bu haber toplam 232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.