YENİCE, VİTES YÜKSELTTİ

2014 yerel seçimlerine az bir süre kalırken MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, seçim çalışma temposunu arttırdı.MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, yağmur, çamur, hafta sonu demeden seçim çalışmalarını...

YENİCE, VİTES YÜKSELTTİ

2014 yerel seçimlerine az bir süre kalırken MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, seçim çalışma temposunu arttırdı.

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, yağmur, çamur, hafta sonu demeden seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Pazar günü Gülağzı halkıyla bir araya gelen Yenice; “Belediye kanunun belediyeye emrettiği zorunlu görevleri yapmaya taaddüt ediyorum. Belediye kanunun belediyelere verdiği zorunlu görevleri yaptığımız takdirde vatandaşın hiçbir sıkıntısı kalmayacaktır” dedi.

Önceliklerinin Menteşe Belediyesi’nin sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapılanması olduğunun altını çizen Yenice; “ Bizim birinci önceliğimiz teşkilatlanmadır. Teşkilatlanma, planlama, sorunları tespit, çözüm süreç budur. Teşkilatlanmayı sağlayamadan hizmet veremeyiz” diye konuştu.

Buradaki ziyaretlerini tamamlayan Yenice daha sonra meclis üyesi adayları ve partililer birlikte Atatürk Stadyumu’na geçerek Muğlaspor-Muratpaşa Belediyspor maçını izledi ve Yeşil beyazlılara destek verdi. Yenice, Kulüp Yöneticileri ve taraftarlar tarafından ilgi ve sevgi ile karşılandı. Yenice, maç sonunda Muğlaspor’un galibiyet sevincini taraftalar ve yöneticilerle birlikte yaşarken, bazı taraftarlar , “ Başkanı siz hep maçlarımıza gelin. Ayağınız uğurlu geldi” diye espri yaptılar.

Yenice, maç bitiminden sonra yine Meclis Üyesi adaylarla birlikte Akyol Pazarı’nı ziyaret etti. Yenice, burada Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederken, sorunlarını ve isteklerini dinledi. Yenice, buradaki programını tamamladıktan sonra eşi Zuhal Yenice ile birlikte Pazar alışverişi yaptı.

Yenice, aynı günün akşamı ise Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) tarafından düzenlenen “Seyit Onbaşı “ konulu tiyatroyu izledi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.