Yenice: Meslek Odalarını önemsiyoruz

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, meslek odalarını önemsediklerini, köstekleyen değil destekleyen bir belediye olacaklarını söyledi.MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Kredi...

Yenice: Meslek Odalarını önemsiyoruz

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, meslek odalarını önemsediklerini, köstekleyen değil destekleyen bir belediye olacaklarını söyledi.

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Azim Çetin’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Yenice ziyaretinde esnafın ve vatandaşın refah durumu iyi olursa yerel yönetimlerinde durumunun iyi olacağını vurguladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Azim Çetin esnafın sıkıntılarını dile getirirken Yenice’ye seçimde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında konuşan MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice; “ Bunu her platformda dile getiriyorum; köstekleyen değil destekleyen bir belediye olacağız. Ekonomi bu kadar zor durumdayken esnafımıza bir de belediyelerin yüklenmesi sıkıntıyı biraz daha arttırır. Meslek odalarımızla bir araya gelerek problemleri nasıl çözebiliriz bunları değerlendirmemiz gerekir. Çünkü belediyelerin asli görevlerinden birisi, yörenin ekonomisini ve ticaretini geliştirecek tedbirleri almak, destekleri sağlamaktır . Sloganlaştırdığımız söylemlerimizde de yörenin ekonomisine lokomotif olacak bir belediye yaratacağız. Görev icabı ülkenin değişik yerlerinde gezdiğim için bir çok yerlerde belediyenin yer tahsisleri ile yatırımları getirerek hem işsizliği çözme manasında hem ticareti canlandırma manasında uygulanan projelere şahit oldum. Muğla’ya kirletici bir yatırım gelmesine karşıyız ama konfeksiyon gibi kirletmeyen yatırımlar yöreye getirilebilir.

Muğla’nın da en büyük sıkıntısı bugüne kadar ne olacağına karar vermemesidir. Tarım kenti mi, turizm kenti mi, sanayi kenti mi olacağız dersen hiçbirisi olamadık maalesef. Yerel yönetime gelebilirsek meslek odalarımızla ile birlikte sıkıntılarımızı masaya yatırırız. Gerek kurumlar arasında gerekse vatandaş ve kurumlar arasında iletişim yok. Biz bunları giderebilirsek istişare edebilirsek bunları çözebiliriz. Belli plan program içinde bir yol haritası belirleyerek çoğu şeyi çözebileceğimize inanıyorum. “diye konuştu.

Bu haber toplam 169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.