Yeni yılın ilk hediyesi Cam Kalpler

Yeni yıla az bir zaman kala, en çok tercih edilen hediyelerin başında yine cam hediyelik eşyalar geliyor. Camlara özel şekiller vererek yeniden hayat veren cam üfleme sanatçısı Coşkun Keskin, birçok değişik ürünü yeni yıl...

Yeni yılın ilk hediyesi Cam Kalpler

Yeni yıla az bir zaman kala, en çok tercih edilen hediyelerin başında yine cam hediyelik eşyalar geliyor. Camlara özel şekiller vererek yeniden hayat veren cam üfleme sanatçısı Coşkun Keskin, birçok değişik ürünü yeni yıl için hazırlıyor.

2012 yılına sayılı günler kala, sevdiklerine hediye alacakların uğrak yeri olan ve müşterilerin isteklerine göre cama şekil veren cam üfleme sanatçısı Coşkun Keskin, yaklaşan yeni yıl öncesinde işlerin oldukça yoğun olduğunu kaydetti. Sevdiklerine özel ve farklı hediyeler almayı yâda yaptırmayı tercih edenler Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi yanında cama elleri ile şekil veren cam üfleme sanatı ustası olan Coşkun Keskin’i tercih ediyorlar.

Herkesin isteğine göre camdan figürler yapan Keskin yeni yıl öncesi siparişlerin arttığını ve yoğun çalıştığının belirtti. 38 yıldan buyana cama hayat veren Coşkun Keskin, en çok aldığı siparişlerin ‘kalp, balık, resim çerçevesi’ gibi çeşitli figürler olduğunu söyledi.

Vatandaşlardan gelen her türlü talebe cevap verdiklerini belirten cam ustası Coşkun Keskin, fiyatların ise 10 TL’den başlayıp 100TL’ye kadar çıktığını, hediyeye ve yapılan işe göre fiyatların değiştiğini söyledi. Keskin, “Yeni yıl öncesi şu günlerde çalışmalarımız biraz yoğunlaştı. Yaptığımız ürünlerin içerisine aynı zamanda isimler yazıyoruz. Müşterilerimiz hangi renkte isterlerse o renkte çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.