Yeni tesisler Nisan’da bitirilecek

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Kışla Mevkii’nde yapımı devam eden Yüzme Havuzu, 3500 kişilik Spor Salonu ve Gençlik Merkezi İnşaatlarında incelemelerde bulundu....

Yeni tesisler Nisan’da bitirilecek

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Kışla Mevkii’nde yapımı devam eden Yüzme Havuzu, 3500 kişilik Spor Salonu ve Gençlik Merkezi İnşaatlarında incelemelerde bulundu. Bu 3 tesisin bitmesi ile birlikte Muğla’da sporun yepyeni bir ivme kazanacağını belirten Vali Güvençer, projeleri tek tek inceleyerek, mühendis ve mimarlardan geniş bilgi aldı.

Özellikle spor Salonun üzerinde uzun süre duran Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Gençlik Merkezi binasının yapımını yürüten yükleniciden binanın Mart, Nisan gibi bitirilmesi sözünü aldı. Düğerek ve Ortaköy’deki tablodan sonra üzüldüğünü belirten Vali Güvençer, “ İl Müdürümüzle uzun süredir paylaşıyoruz. Spor kendisine yakışan yerlerde yapılmalı bu nedenle son derece modern bu yeni tesislerin yapımı bizleri son derece heyecanlandırıyor, tahmin ediyorum ki 2014 sonunda Muğla Gençliğine 3 dev spor tesisi armağan etmiş olacağız, emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.