Yeni mahallelerin depoları temizlendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı’na bağlı 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, Ula ilçesinde köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki toplam 38 içme suyu deposunun temizliğini...

Yeni mahallelerin depoları temizlendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı’na bağlı 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, Ula ilçesinde köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki toplam 38 içme suyu deposunun temizliğini tamamladı.

Geçmiş dönemde muhtarlıklar tarafından bakımı yapılmaya çalışılan Gökova, Gökçe, Akyaka, Karabörtlen, Akçapınar, Kavakçalı, Esentepe, Yeşilova, Yeşilçam, Portakallık, Elmalı, Çörüş, Çıtlık, Şirinköy, Arıcılar, Kıyra, Sarayyanı, Kızılyaka ve Ataköy mahallelerinde bulunan toplam 38 içme suyu deposunun bakım onarım çalışmaları MUSKİ 3. Bölge Akyaka Şube Şefliği ekipleri tarafından tamamlandı.

Klor cihazları takılan içme suyu depolarında çalışmalarına devam eden MUSKİ 3. Bölge Akyaka Şube Şefliği ekipleri, vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli su verebilmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.