YEME-İÇME SEKTÖRÜ AÇILMAYI BEKLİYOR

Muğla Hizmet İşletmeleri Platformu üyeleri, kısıtlamaların normalleşme sürecine gireceği 1 Mart öncesi kafe ve restoranların açılacağını gündeme taşımak için Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUSTO) Mustafa Ercan’ı...

YEME-İÇME SEKTÖRÜ AÇILMAYI BEKLİYOR

Muğla Hizmet İşletmeleri Platformu üyeleri, kısıtlamaların normalleşme sürecine gireceği 1 Mart öncesi kafe ve restoranların açılacağını gündeme taşımak için Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUSTO) Mustafa Ercan’ı makamında ziyaret etti. Hizmet İşletmeleri Platform Başkanı Tahir Ünsal, “Tüm kurallara harfiyen uymak kaydıyla açılmayı bekliyoruz. Biz kendimize güveniyoruz” dedi.

Sinan Boyacı

Coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen işletme sahipleri normalleşme sürecinde atılacak olan adımlar için gün sayıyor. Kafe ve restoran işletmecileri bir araya gelerek kurulan Hizmet İşletmeleri Platformu, normalleşme süreci öncesi Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan’ı makamında ziyaret etti.

“ALACAĞIMIZ TEDBİR VE ÇABALARIMIZLA HALKI BİLİNÇLENDİRECEĞİZ”

Ziyarette konuşan Hizmet İşletmeleri Platform Başkanı Tahir Ünsal, “Menteşe’de üniversite kapalı. İlçe merkezinde nüfus sayısında artış da yok. Vaka sayılarında düşüş var. 1 Mart itibariyle belli kriterlerle açılmak istiyoruz. Biz kendimize güveniyoruz. Ruhsat farklılığından dolayı mağdur olan işletmelerimiz var. Onlarında sesine kulak verilmesi gerekiyor. İşletmelerin platformu olarak Cumhurbaşkanımızın Şubat ayının 2. haftası bakanlar kurulu toplantı sonrası yerinde kararla ilgili bilgilendirmesinden sonra yeme içme sektöründe Menteşe işletmeleri olarak belirlenen tüm kurallara harfiyen uymak kaydıyla açılmayı bekliyoruz. Pandemi oranının düşmesi noktasında da bizlerde alacağımız tedbir ve çabalarımızla halkı bilinçlendireceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.