Yelken Federasyonundan Kocadon'a ödül

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen ve yelken sporuna destek olan yerel yönetimlere verilen ödüle bu yıl, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da layık görüldü. Başkan Kocadon’a ödülü, Türkiye Yelken...

Yelken Federasyonundan Kocadon'a ödül

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen ve yelken sporuna destek olan yerel yönetimlere verilen ödüle bu yıl, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da layık görüldü. Başkan Kocadon’a ödülü, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli tarafından takdim edildi.

Belli; "Bizim her sene faaliyet dönemi sonunda yapılan 2014 yılı başarılı yelkenciler, sponsorlar ve yelkene destek verenler ile yerel yönetimlerin bir arada olduğu ‘bağ bozumu’ olarak adlandırdığımız, her sene İstanbul'da yapılan ödül törenimiz vardı. Bu ödül bu sene iki tane belediyemize nasip oldu. Bunun bir tanesi Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir tanesi de her zaman yelkenin yanında olan ve her zaman bize destek veren; gerek maddi, gerek manevi, gerek tesisler anlamında her zaman yanımızda olan sevgili dostumuz Sayın Mehmet Kocadon Başkanımızdır."

Başkan Kocadon da Federasyon Başkanı Belli'ye teşekkür ederek " Ben hep şunu söylemişimdir: biliyorsunuz ki benim spora karşı bir zaafım var.  Sporun sadece karada değil, denizde olanını da çok seviyorum. Bu nedenle bütün gençleri spora teşvik etmek için elimden gelen bütün gayreti gösteriyorum. Yelken ve deniz bizim ve bunlar Bodrumumuzun olmazsa olmazıdır. Onun için özellikle Bodrumsporumuz olsun, diğer özel firmalar olsun, bütün yelken ile ilgili yapılmış kurslarımız olsun her birine destek veriyorum ve vermeye de devam edeceğim. “dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.