Yaz Kursları Başladı

Menteşe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Yaz Kursları başladı. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde 11 farklı branşta açılan kurslara, 563 kişi müracaat etti.Menteşe...

Yaz Kursları Başladı

Menteşe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Yaz Kursları başladı. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde 11 farklı branşta açılan kurslara, 563 kişi müracaat etti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Her yıl artan bir katılım ile kurslarımızı açıyoruz. Menteşe Belediyesi olarak geleneksel hale gelen kurslarımızda yüzlerce kursiyerimiz, hocalarımızdan aldıkları eğitimler ile istedikleri alanda kendilerini geliştiriyorlar. Tamamen ücretsiz olan kurslarımızda, çocuklarımız yaz tatillerini üreterek ve becerilerini geliştirerek değerlendiriyorlar. Aynı zamanda kurslar sayesinde sosyalleşen çocuklarımız, kötü alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. Bu kurslarımız sayesinde ailelerde birbirlerini tanıyıp, yeni dostluklar oluşuyor. Kurslarımıza olan katılımın artarak devam etmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu anlamda geleneksel hale gelen kurslarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Başkan Gümüş, daha sonra minik kursiyerler ile birlikte ebru yaptı.

7-15 Yaş arası kurslarda, kursiyerlere; Hentbol, Voleybol, Tel ve Çivi Takı Yapma, Global Taekwondo (Beyaz Kuşak), Gitar Eğitimi, Keman Eğitimi, Ebru, Step-Aerobik (Yaş Sınırı Yok), Sulu Boya Resim ile Türk Halk Oyunları kursları veriliyor.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.