Yaz hazırlıkları tamamlandı

Bodrum Belediyesi, yerel seçimlerin ardından yaz sezonu öncesinde yarımada genelinde başladığı çalışmalarını büyük oranda tamamladı.Yerel seçimlerin ardından belde belediyelerinin kapanmasıyla Bodrum Belediyesi, tüm yarımadaya...

Yaz hazırlıkları tamamlandı

Bodrum Belediyesi, yerel seçimlerin ardından yaz sezonu öncesinde yarımada genelinde başladığı çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Yerel seçimlerin ardından belde belediyelerinin kapanmasıyla Bodrum Belediyesi, tüm yarımadaya hizmet vermeye başladı. Geçiş sürecinde hizmetlerin aksamaması için gerekli tedbirlerin alınmasının ardından sahada başlatılan çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından yaz sezonu için Bodrum merkez başta olmak üzere; Bitez, Ortakent, Konacık, Akyarlar, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Göltürkbükü, Yalı ve Mumcular mahalleleri ile mahalle olan köylerde çalışmalar yapılıyor. Asfaltlama, yol, parke döşeme, plaj düzenleme, ağaçlandırma, peyzaj ve bakım onarım gibi çevre düzenlemelerine hız veren ekipler, çalışmaların büyük bir kısmını tamamladı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yerel seçim sürecinin ardından beldelerin kapanmasıyla önceliği, yeniden yapılanma çalışmalarına verdiklerini, sezona hazırlık çalışmalarını da bir yandan sürdürdüklerini belirtti. Kocadon, “Bodrum genelinde turizm sezonuna hazırlık çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık. Ufak çaptaki bakım onarım çalışmalarımız ise sürüyor. Tüm vatandaşlarımıza, esnafımıza iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.