YAYMAN: ENGELLİLERE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman, "Engelli vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Her zaman onların yanında olacağız ve kendilerine istihdam sağlayacağız" dedi.Seçim çalışmalarına...

YAYMAN: ENGELLİLERE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman, "Engelli vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Her zaman onların yanında olacağız ve kendilerine istihdam sağlayacağız" dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman, esnaf ziyaretleri sırasında engelli vatandaşlarla da bir araya geldi. Engelli vatandaşlarla sohbet eden Yayman, onların yaşam standartlarını en iyi konuma getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Her insanın bir engelli adayı olduğunun altını çizen Yayman, " Muğla'da özellikle kışın sağlıklı bir bireyin yaşaması bile zor. Bizler engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarını elimizden geldiği kadar kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Daha önce Engelliler Derneğine vermiş olduğum destekleri Belediye Başkanı olduğum takdirde daha fazla imkan sağlıyacağım. Ayrıca dernek dışında kalan ulaşamayan engelli vatandaşlarımıza ulaşıp diğer engelli kardeşlerimize de elimizinden geldiği kadar istihdam sağlayacağım" dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.