Yatağanlı şoförler genel kurul yaptı

Yatağan  SS sorumlu 20 nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifinde seçimli genel kurul yapıldı.Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla...

Yatağanlı şoförler genel kurul yaptı

Yatağan  SS sorumlu 20 nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifinde seçimli genel kurul yapıldı.

Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Bakanlık Temsilcisi olarak Ergun Yıldız’ın katıldığı genel kurulun divan başkanlığını Ali Korkmaz yürütürken, katip üyeliği Güven Berberoğlu yaptı.  Çalışma raporu ve diğer çalışmalar okunup aklandı. Yıllık aidatların 100 lira kalması da kabul edildi.  Başkan Tugay Yaka, Kooperatife her koşulda bir arsa alacağını belirtti. Yaka; “Göreve geldiğimizden beri çok önemli çalışmalar yaptık. Artık kendi arsamızı alıp binamızı yapma zamanı geldi” dedi.

Genel kurula katılan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü, Başkan Tugay Yaka ve ekibine başarılarından dolayı plaket sundu. Köklü; “ 1-yıl önce Kooperatife Başkan bulamıyorduk şimdi Kooperatifimiz çok iyi noktaya geldi” diyerek yönetime teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde yeni yönetim Tugay Yaka, Mehmet Koca, Salih Çetin, Şener Özcan, Salih Kaya’dan oluşurken, Denetim Kurulu Üyeliklerine Ender Çelik ve Mehmet Turgut seçildi.

Bu haber toplam 317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.