Yatağanlı 150 çiftçi fuarda

Yatağan Ziraat Odası İlçede faaliyet gösteren 150 çiftçi için 3 otobüs kiralayıp İzmir EXPO Tarım Fuarına gezi düzenledi.Çiftçiler Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksel Berberoğlu, Oda Danışmanı Ali Esmer ve yönetim kurulu...

Yatağanlı 150 çiftçi fuarda

Yatağan Ziraat Odası İlçede faaliyet gösteren 150 çiftçi için 3 otobüs kiralayıp İzmir EXPO Tarım Fuarına gezi düzenledi.

Çiftçiler Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksel Berberoğlu, Oda Danışmanı Ali Esmer ve yönetim kurulu üyeleri öncülüğünde 3 otobüsle İzmir’e hareket etti.  Yatağan Ziraat Odası başkanı Şenyüz Buğday; “Yatağan Ziraat Odası olarak çevremizde düzenlenen tüm tarım fuarları ve sosyal etkinliklere katılıyoruz.  Amacımız çiftçilerin yenilikleri görüp uygulayıp daha az masrafla daha fazla kazanması ve aralarındaki dayanışma ve kaynaşmayı sağlamalarıdır.  Odamız 8 personel ile çiftçilerimizin her türlü ihtiyacını ve yazışmalarını karşılamak için elinden geleni yapmaktadır. Ayrıca Odamıza ilk defa 64 bin lira karşılığında makam atacı alınmıştır. Yeni aracımızın da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.