Yatağan’daki dubalar kalkıyor

Yatağan Cumhuriyet Caddesi üzerinde geçtiğimiz yıl araç parklarını engellemek için konulan ancak esnafın tepkisine neden olan duba uygulaması sonra sona eriyor.Yatağan Belediyesi tarafından belediye meclisi karar ile Cumhuriyet...

Yatağan’daki dubalar kalkıyor

Yatağan Cumhuriyet Caddesi üzerinde geçtiğimiz yıl araç parklarını engellemek için konulan ancak esnafın tepkisine neden olan duba uygulaması sonra sona eriyor.

Yatağan Belediyesi tarafından belediye meclisi karar ile Cumhuriyet Caddesi üzerinde araç park etmeleri engellemek amacı ile konulan dubalar kaldırılıyor.

Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, esnaftan ve vatandaşlardan gelen talep üzerine belediye meclisine bu konuda önerge verdiğini ve uygulamanın sonlandırılacağını söyledi. Işık, esnaflar ve vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalamayacaklarını belirterek, “En kısa sürede bu sorunu çözeceğiz” diye konuştu.

Esnafların ”Kaldırımların genişletilip ücretli otopark uygulaması yapılsın” görüşüne sıcak baktığını ifade eden Başkan Işık, “Ben bu konuda belediye meclisimize bir önerge vererek kaldırımlardaki çiçekliklerin söküldükten sonra mevcut dubaların bulunduğu alana kadar kaldırımların genişletilmesi ve şu anki ceplerinde ücretli park yeri olarak düzenlenmesi konusunda bir önerge verdim. Şu anda Hacı Ömerler Evi çevresindeki düzenleme çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz on gün içerisinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerekli çalışmalara başlayacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.