Yatağan’da Sandık Görevlilerine eğitim

Kavaklıdere İlçesinde 7 Haziran Genel seçimlerinde görev alacak olan sandık başkanları, yardımcıları, şoförler, bina sorumlusu gibi görev alacak olanlar yapılan toplantı ile bilgilendirildi. Ardından sandık başkanlarına içersinde...

Yatağan’da Sandık Görevlilerine eğitim

Kavaklıdere İlçesinde 7 Haziran Genel seçimlerinde görev alacak olan sandık başkanları, yardımcıları, şoförler, bina sorumlusu gibi görev alacak olanlar yapılan toplantı ile bilgilendirildi. Ardından sandık başkanlarına içersinde oy pusulası, mühür, zarf, gibi malzemelerin bulunduğu seçim torbaları teslim edildi.

Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında İlçe seçim Kurulu Başkanı Asliye Ceza Hâkimi Cengiz Yılmaz ve Yatağan seçim Müdürü Nedim Bayazıt görevlilere gerekli açıklamaları yaptılar.

Yatağan seçim Müdürü Nedim Bayazıt; ‘Bilindiği üzere Kavaklıdere İlçemizde adliye olmadığı için seçim çalışmaları Yatağan’dan yürütülüyor. Kavaklıdere’de daha önceleri bir olumsuzluk yaşamadık.  Bu seçimi de kazasız belasız atlatacağımıza inanıyorum. Yarın da Yatağan İlçemizde görev alacak kişiler bilgilendirilerek seçim torbaları teslim edilecektir. Şunu da bilin ki  bu seçimde sandık başkanlığı için siyasi partilerde isim bildirdi. Sandık Başkanları  kura ile belirlendi bir okul müdürü memur üye bir memur sandık başkanı olabilir’ dedi.

Yatağan İlçe seçim Kurulu Başkanı Asliye Ceza Hâkimi Cengiz Yılmaz’da; Bütün amacımız 7 Haziran genel seçimlerinin huzur ve güven ortamında   en iyi bir şekilde sonuçlanması için sizlerle bir araya geldik’ diyerek gerekli bilgileri sundu.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.