Yatağan’da Mesut Günay Aday Adaylığını açıkladı

CHP’nin Yatağan’daki belediye başkanlığı aday adaylarından Mesut Günay, miting gibi bir toplantıyla adaylığını duyurdu.Yerel seçimlere 8 ay gibi kısa bir süre kalırken siyasi partilerin belediye başkan adayları yavaş yavaş...

Yatağan’da Mesut Günay Aday Adaylığını açıkladı

CHP’nin Yatağan’daki belediye başkanlığı aday adaylarından Mesut Günay, miting gibi bir toplantıyla adaylığını duyurdu.

Yerel seçimlere 8 ay gibi kısa bir süre kalırken siyasi partilerin belediye başkan adayları yavaş yavaş meydanlara çıkmaya başladı. 31 Temmuz'da sona erecek olan aday adaylığı başvurusu için CHP'den belediye başkanı aday adayı olacak 6-7 isim kulislerde dolaşırken CHP'yi Mesut Günay dün öğlen saatlerinde CHP İlçe Başkanlığı önünde düzenlediği basın açıklaması ile adaylık müracaatını resmen yaptı. Köy ve beldelerden gelen ve farklı siyasi görüşlere sahip çok sayıda vatandaşın destek verdiği açıklamada, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek, CHP'li İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Katırcı, Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, Bozüyük Belediye Başkanı Yaşar Gencel'in yanı sıra aday adaylığı için ismi kulislerde dolaşan, Murat Bekem ve daha önce iki dönem CHP'den aday adayı olan Avukat Halil Aslan'ın ve belediye çalışanlarının da bulunması dikkat çekti.

Konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesilen Mesut Günay, “Kendim de bir esnaf olarak esnafın ve pazarcılarımızın sorunlarını biliyoruz. Başta mermer olmak üzere girişimcisiyle, işçisiyle maden sektörünü bölgemizin lokomotif sektörü olarak görüyoruz. Yatağanımız'ı zeytiniyle, çam fıstığıyla, mermeri ile ören yerlerindeki tarihi dokusu ve kültür varlıklarıyla tüm Türkiye'de marka yapmak hedefimizdir. Yurt bulamayan öğrencilerimizin işsizliğin pençesindeki gençlerimizin sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görüyoruz. El emeğini ve göz nurunu değerlendiremeyen ev hanımlarımızın, köylü ve çiftçilerimizin, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın bilhassa geçim sıkıntısı çeken emeklilerimizin sorunlarında her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Yerel seçimler öncesi iddialı konuşan Günay, “Önümüzdeki 2014 yerel seçim döneminde, adayları belirlerken genel merkezimiz bir karar verecek. Şunun özellikle bilinmesini istiyorum ki genel merkezimizin vereceği her türlü karara saygılıyız ve hazırlıklıyız. Bu süreçte partimizden aday adayı olan birçok arkadaşımız var ve daha da olacaktır. Partimizin bütün adayları bize göre birbirinden değerlidir. Biz bu durumu demokratik bir yarış olarak görüyoruz. Bu zaman zarfında oluşabilecek gerginliklerin tarafı olmayacağız. Bizim tarafımız demokrasi, uzlaşma, hoşgörü ve diyalogdan yanadır. Son olarak şunları söylemek istiyorum. Benden hiç bir zaman desteğini ve özverisini esirgemeyen eşime ve çocukla-rıma, aile fertlerime, benimle birlikte gece gündüz çalışıp mahalle demeden köy deme-den belde demeden çalışan, maddi manevi destekleyen ekip arkadaşlarıma, partililerime ve benimle olup beni yüreklendiren tüm siz dostlarıma teşekkür eder, şükranlarımı ve saygılarımı sunarım. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.