YATAĞAN’DA HOME CENTER HİZMETE GİRDİ

MUSTAFA AKTAŞBir süredir Muğla Menteşe’de faaliyetini sürdüren Home Center, ikinci şubesini Yatağan Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi üzeri Şimşekler Ticaret karşısında düzenlenen törenle açtı.Açılış törenine Yatağan...

YATAĞAN’DA HOME CENTER HİZMETE GİRDİ

MUSTAFA AKTAŞ

Bir süredir Muğla Menteşe’de faaliyetini sürdüren Home Center, ikinci şubesini Yatağan Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi üzeri Şimşekler Ticaret karşısında düzenlenen törenle açtı.

Açılış törenine Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İşletme Sahibi Murat Demirtaş ve vatandaşlar katıldı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Yatağan gelişiyor, değişiyor büyüyor. Her açılan iş yeri katma değer sağlamakta birkaç kişiye iş demek aş demektir.   Bu güzel iş yerinin açılması işletmeci kardeşlerimize İlçemize hayırlı olsun”  dedi.

İşletme sahibi Murat Demirtaş ise, “İkinci şubemizi Yatağan halkının hizmetine sunmaktan çok mutluyuz. Umarım burada vatandaşlar ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla temin ederler. İş yerimizde bir eve lazım olan, kozmetik, temizlik, elektrikli ev aletleri, cam eşyalar, oyuncaklar gibi çok çeşit ürünler mevcuttur” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.