Yatağan’da fidanlar toprakla buluştu

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolaysıyla ağaç dikme etkinliği düzenledi.Yatağan Milas Karayolu üzerinde Termik Santral yakınında düzenlenen etkinliğe, değişik okullardan 200 öğrenci,...

Yatağan’da fidanlar toprakla buluştu

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolaysıyla ağaç dikme etkinliği düzenledi.

Yatağan Milas Karayolu üzerinde Termik Santral yakınında düzenlenen etkinliğe, değişik okullardan 200 öğrenci, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Yatağan Orman İşletme Müdürü Yunus Aydın, Jandarma Komutanı Engin Ocak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, ormancılar ve vatandaşlar katıldı.

Burada öğrencilere kalem, şapka, tişört şapka ve yiyecek içecek dağıtıldı. Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü şeflerinden Bekir Kulaksız, bir ağacın hangi şartlarda dikilmesi gerektiğini ayrıntılı olarak anlattı. Daha sonra protokol üyeleri ve öğrenciler fıstık çamı ve diğer ağaç türü fidanları hazırlanan alanda dikim yaptı.

Kaymakam Hayrettin Çiçek de kendisi çukur kazarak birkaç fidan dikti. Çiçek; “Ağaç dikmek insana huzur veriyor.”diyerek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkısı olanlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.