Yatağan’da 13 kişi 10 tutturdu

Şans oyunlarında  On Numara çekilişinde  Türkiye genelinde 15 kişi  10  bildi ancak bunlardan  13 tanesi  Muğla’nın Yatağan İlçesinde  Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet...

Yatağan’da 13 kişi 10 tutturdu

Şans oyunlarında  On Numara çekilişinde  Türkiye genelinde 15 kişi  10  bildi ancak bunlardan  13 tanesi  Muğla’nın Yatağan İlçesinde  Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren  Kaptan Şans oyunları bayisinden yatırılmış olması  insanları hayrete düşürdü.

Kaptan Şans Oyunları İşletmecisi Kamil Kaptan da sonuca şaşırdığını belirterek;  “İnanılmaz bir şey. Bu kadar güzel reklamı kendimiz yapmamız imkansızdı.  Sanıyorum tarihte ilk defa böyle bir şey olmuştur. Bu çekilişte  kişi başına düşen ikramiye 17.488,10  TL.  Bize şu ana kadar paranın kendisine çıktığını söyleyen olmadı.  Muhtemelen aynı kuponu bir kişi yatırmış olabilir. Eğer ayrı kişilerse o da çok büyük şans demektir.”

Bu olayın ardından Yatağan’da vatandaşlar arasında “sana çıkmış” şakası  yapılıyor.  10 bilen 13 kişinin Yatağan’dan çıkması ilçede bir anda günün konusu oldu.  Herkes tanıdığına sana çıkmış şakası yapmaya başladı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.