YATAĞAN’A TIR GARAJI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Muğla’nın Yatağan ilçesine tır garajı ve oto galeri yapılması için Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve taraflar arasında protokol imzalandı.MUSTAFA AKTAŞMuğla’nın Yatağan ilçesinde çok sayıda mermer ocağı ve...

YATAĞAN’A TIR GARAJI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Muğla’nın Yatağan ilçesine tır garajı ve oto galeri yapılması için Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve taraflar arasında protokol imzalandı.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Yatağan ilçesinde çok sayıda mermer ocağı ve mermer fabrikası olmasına rağmen bir tır garajının olmayışı sürekli gündem oluyordu.  Tır garajı ve oto galeri yapılması için ilk adım atılarak protokol imzalandı.

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Milli Emlak Şefi Nedim Erten, Yatağan Noteri Hasan Güven ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü İhsak Kocamanoğlu tarafından Kaymakamlık makamında imzalanan protokolle Tır garajı ve oto galeri yapılması için ilk adım atıldı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaptığı açıklamada, “Leçemiz Kafaca, Kaplancık bölgesinde hazineye ait 42 bin 500 metre alanı kiralayarak bu sorunu çözmeye karar verdik.  Alanda düzenlenecek olan tır garajı ve oto galeri yoluyla İlçe merkezinde trafik yoğunluğu da büyük ölçüde hafifleyecektir.  Gelişmeler oldukça basına bilgi vereceğeyiz” dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.