Yatağan Stadı ilk maça yetişecek

Bu yıl tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Yatağanspor’da hazlılıklar son hızıyla sürüyor. Yatağanspor ilk maçını 25 Eylül tarihinde Yatağan Kaya Köstepen Stadında kendi seyircisi önünde...

Yatağan Stadı ilk maça yetişecek

Bu yıl tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Yatağanspor’da hazlılıklar son hızıyla sürüyor. Yatağanspor ilk maçını 25 Eylül tarihinde Yatağan Kaya Köstepen Stadında kendi seyircisi önünde Ortaca Belediyespor ile yapacak. Hummalı bir şekilde devam eden stadın bakım ve onarım çalışmalarının bu maça kadar tamamlanacağı bildirildi.

Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor Kulübü Başkanı H. Haşmet Işık; “ Bu yıl tarihinde ilk defa bölgesel amatör liginde oynayacak olan Yatağanspor’da hazlılıklar son hızıyla sürüyor. Yatağanspor ilk maçını 25 Eylül tarihinde sahasında Ortaca Belediyespor ile yapacak. Bu maçı tüm Yatağan halkına davet ediyorum. Umarım dostluk kardeşlik içinde güzel bir maç olur. Sahamızı en uygun hale getirmek için yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum. Yeni oyuncularla kadromuzu güçlendirdik. Yatağanspor bu sezonu da en iyi bir şekilde tamamlayacaktır.” dedi.

Yeni forma beğenildi

Öte yandan, Yatağanspor'un iç saha formalarını dünya genelinde spor malzemeleri tedarikçisi konumunda bulunan İtalyan devi ''Kappa'' nın üreteceği öğrenildi.

Bölgesel Amatör Lig'in başlamasına iki hafta kala Yatağanspor'un ilk forması Gözüm Optik tarafından yaptırıldı.

Gözüm Optik İşletmecisi Osman Bulut tarafından Yatağan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yatağanspor Kulüp Başkanı olan H.Haşmet Işık'a isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Başkan Işık; " Çubuklu yeşil-siyah kulübümüzün klasikleşmiş formasıdır. Gözüm Optik'e teşekkür ederiz. Bu yıl BAL'da önemli işler yapacağız. Takımımız sezona hazırlanıyor. Renkli bir sezon geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Osman Bulut ise Yatağanspor’a destek olmaktan büyük sevinç duyduğunu belirterek, yeşil siyahlılara başarı diledi.

Bu haber toplam 223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.