Yatağan köylerine anons sistemi

Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Yatağan’ın MOBESE’ye kavuşmasına sayılı günler kaldığını belirtti. Gürpınar, ayrıca Muğla İl Özel İdaresi tarafından Yatağan’ın 12 köyüne anons sistemi kurulması...

Yatağan köylerine anons sistemi

Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Yatağan’ın MOBESE’ye kavuşmasına sayılı günler kaldığını belirtti. Gürpınar, ayrıca Muğla İl Özel İdaresi tarafından Yatağan’ın 12 köyüne anons sistemi kurulması için çalışmalara da kısa süre içerisinde başlanacağını duyurdu.

“30 Mart 2014 tarihine kadar hizmetler sürecek” şeklinde konuşan Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Muğla İl Özel İdaresi’nin Yatağan’daki hizmetlerine ara vermeksizin devam ettiğini belirtti.

Yıllardan beri yılan hikâyesine dönen MOBESE’nin çok yakında Yatağan’da faaliyete geçeceğini belirten Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, “Uzun zamandır üzerinde durduğumuz MOBESE konusunda sona gelindi. Muğla İl Özel İdaresi ihaleyi yaptı ve çalışmalara başlandı. Önümüzdeki günlerde çalışmalar tamamlanıp bu hizmet Yatağan’a kazandırılmış olacak” dedi.

Muğla İl Özel İdaresi’nde Yatağan ile ilgili gelişmelerin sadece MOBESE ile sınırlı kalmadığını belirten Gürpınar; “Köylerimizden gelen talepler doğrultusunda, büyük bir eksiklik olan köylerimizin anons sistemiyle ilgili sorunları da çözülmek üzere. Kafaca, Şahinler, Hacıveliler, Kapubağ, Yeniköy, Çakırlar, Akgedik, Madenler, Mesken, Kavak ve Kadıköy köylerinde anons sitemi, Katrancı Köyü’nde ise kamera sistemi kurulma kararı Muğla İl Özel İdaresi tarafından alındı ve kaynak da Yatağan Kaymakamlığı’na gönderilmek üzere ayrıldı. Bu iki projenin de hayat bulmasıyla vatandaşlarımızın talepleri yerine getirilirken, çağdaş iletişim hizmetindeki eksiklikler de giderilmiş olacak. Her iki proje de Yatağanımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.