YATAĞAN ÇİNE MAÇINA HAZIRLANIYOR

BAL 8. Grup’da aradığı 3 puanı Didim Belediyespor deplasmanında bulan Yatağanspor, ligin beşinci hafta maçında sahasında Çine Madranspor’u ağırlayacak.Bölgesel Amatör Ligi’nin dördüncü hafta maçında deplasmanda Didim...

YATAĞAN ÇİNE MAÇINA HAZIRLANIYOR

BAL 8. Grup’da aradığı 3 puanı Didim Belediyespor deplasmanında bulan Yatağanspor, ligin beşinci hafta maçında sahasında Çine Madranspor’u ağırlayacak.

Bölgesel Amatör Ligi’nin dördüncü hafta maçında deplasmanda Didim Belediyespor’u 0-1’lik skorla devirerek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Yatağanspor, ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve geçen hafta kendi sahasında Demirten Yeşilköyspor’a 0-2’lik skorla boyun eğen Aydın temsilcisi Çine Madranspor’u Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda ağırlayacak.

Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan maç sırasında havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, yağış beklenmiyor.

Yatağanspor, oynadığı dört maçta aldığı 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligin altıncı sırasında yer alırken, ligde attığı 3 gole karşılık, kalesinde 3 gol gördü.

Çine Madranspor ise, oynadığı üç maçta aldığı 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 takımın yer aldığı ligde on birinci sırasında yer alırken, ligde attığı 2 gole karşılık kalesinde 4 gol gördü.

Pazar günü oynanacak olan maç hakkında muhabirimize açıklamalarda bulunan Yatağan Spor Kulübü Başkanı Hasan Haşmet Işık, ilçeye komşu olan Çine Madranspor heyetini, en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Ligin başından beri hedefledikleri galibiyeti şansız bir şekilde ellerinden kaçırdıklarını fakat bu şanssızlığı Didim Belediyespor deplasmanında kırdıklarını belirten Işık, “BAL’a çıkıp düşmek için yükselmedik. Hedefimiz, BAL’da tecrübelerimizi artırarak daha üst seviyelere çıkmak. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız da bu doğrultuda çalışmalarını yürütüyor” dedi.

Işık, Çine Madranspor’u yenecek güce ve morale sahip olduklarını aktararak, “Biz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız, pazar günü oynanacak olan müsabakaya odaklanmış durumdayız. Tek isteğim, taraftarlarımızın maça gelerek tribünleri doldurması ve takımlarını desteklemesi. Taraftarımızın desteğiyle birlikte bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımızdan şüphemiz yok” diye konuştu.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.