YATAĞAN CHP’DEN MADENCİLERE ZİYARET

MUSTAFA AKTAŞYatağan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, beraberinde İlçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleriyle birlikte 4 Aralık Madenciler Günü dolaysıyla Yatağan Maden-İş Şubesine ziyaret ederek madenciler gününü kutladı.4...

YATAĞAN CHP’DEN MADENCİLERE ZİYARET

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, beraberinde İlçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleriyle birlikte 4 Aralık Madenciler Günü dolaysıyla Yatağan Maden-İş Şubesine ziyaret ederek madenciler gününü kutladı.

4 Aralık Madenciler Günü dolaysıyla Yatağan Maden-İş Sendikası Şubesi ziyaretçilerini ağırladı.  Yatağan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksi,  beraberinde İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte 4 Aralık Madenciler Günü dolaysıyla Yatağan Maden-İş Şubesine ziyaret ederek madenciler gününü kutladılar.

CHP heyetini TÜRK-İş’e bağlı Maden –İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Bir süre sohbet eden heyete ikramlarda bulunarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yatağan Maden-İş Sendikası Şubesi Başkanı Osman İlhan, “Madencilik zor bir meslek üreterek ekonomiye katkı yapıyoruz Madenciler gününde bizi ziyaret eden arayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Kemiksiz ise, “Madenciler Gününü kutluyoruz.  Üretime istihdama kesinlikle karşı değiliz, bu çalışmalarda, Dünyada görülen küresel ısınma, iklim değişikliği ve kuraklık gibi durumlara da hassasiyet gösterilmesi herkesin yararına olacaktır” diyerek madencilerle sohbet edip görüş alışverişinde bulundular.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.