Yatağan bayrama hazır

3 gün sürecek Ramazan Bayramı için Yatağan’da gereken önlemlerin alındığı öğrenildi. Bayram boyunca nöbetçi zabıtalar, temizlik işçileri görev başında olacak, Bayramın 1. Günü fırınlar ekmek çıkarmayacak. Resmi Bayramlaşma...

Yatağan bayrama hazır

3 gün sürecek Ramazan Bayramı için Yatağan’da gereken önlemlerin alındığı öğrenildi. Bayram boyunca nöbetçi zabıtalar, temizlik işçileri görev başında olacak, Bayramın 1. Günü fırınlar ekmek çıkarmayacak. Resmi Bayramlaşma ise bayramın 1. Günü önce Orman İşletme Müdürlüğünde ardından Belediyede yapılacak.

Yatağan’da vatandaşların Ramazan bayramını huzur ve güven ortamında geçirmesi için gereken önlemlerin alındığı öğrenildi. Buna göre, Yatağan’da 3 gün sürecek Ramazan Bayramı boyunca nöbetçi zabıtalar, temizlik işçileri görev başında olacak, Bayramın 1. Günü fırınlar ekmek çıkarmayacak, 2. Günü fırınların hepsi tam kapasite çalışacak. Resmi Bayramlaşma ise bayramın 1. Günü önce saat 10.30 ila 12.30 arası Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda ardından Yatağan Belediyesi Toplantı salonunda devam edecek.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, belediye olarak bayram hazırlıklarını tamamladıklarını hatırlatarak; “Bayramlar toplumsal değerlerin hatırlandığı, Birlik, kardeşlik, dayanışma, kaynaşma, duygularımız daha fazla olduğu özel günlerdir. Halkımızın Huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi için gereken önlemler alındı .”dedi.

Yetkililer vatandaşların bayramını kabusa çevirmemeleri için sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.