YATAĞAN BAYRAMA HAZIR

MUSTAFA AKTAŞYatağan’da Kurban Kayramı hazırlıkları tamam. Resmi bayramlaşma, bayramın 1. Günü saat 12’de Hacı Ömerler Kültür Evi’nde yapılacak. Bayramın 1. Günü fırınlar ekmek çıkarmayacak, ulu orta yerlerde kurban...

YATAĞAN BAYRAMA HAZIR

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan’da Kurban Kayramı hazırlıkları tamam. Resmi bayramlaşma, bayramın 1. Günü saat 12’de Hacı Ömerler Kültür Evi’nde yapılacak. Bayramın 1. Günü fırınlar ekmek çıkarmayacak, ulu orta yerlerde kurban kesilmeyecek.

Yağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  Kurban Bayramına girerken, “Yatağan’da Kurban Bayramı hazırlıkları tamam. Resmi bayramlaşma bayramın 1. Günü saat 12 de Hacı Ömerler Kültür Evi’nde yapılacak. Bayramın 1. Günü fırınlar ekmek çıkarmayacağı için vatandaşların arife günü 2 günlük ekmeklerini almaları gerekiyor. Ulu orta yerlerde kurban kesilmeyecek. Büyükşehir Belediye mezbahası vatandaşların hizmetinde olacak.  Belediye zabıtası ve temizlik işleri deri toplayıcılar görev başında olacak. Vatandaşlar güvenlik ve sağlıkla olan konularda 112 ye Belediye ile olan konularda 572 5900 nolu telefonu arayacak” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.