Yatağan 112 Acil İstasyon inşaatı durdu

Muğla'nın Yatağan ilçesinde temeli kısa bir süre önce atılan 112 Acil Servis İstasyonu’nda çalışmaların durdurulduğu belirtildi.Yatağan-Milas Karayolu Çamlık mevkiinde yapımına başlanan 112 Acil Servis İstasyonu, Yatağan...

Yatağan 112 Acil İstasyon inşaatı durdu

Muğla'nın Yatağan ilçesinde temeli kısa bir süre önce atılan 112 Acil Servis İstasyonu’nda çalışmaların durdurulduğu belirtildi.

Yatağan-Milas Karayolu Çamlık mevkiinde yapımına başlanan 112 Acil Servis İstasyonu, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ile Yatağan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Talat Tosunoğlu arasında yaşanan davet krizinin ardından başka bir polemiğe konu oldu.

112 Acil Servis İstasyonu’nda başlayan çalışmaların bir süre önce durdurulması; “Temel atma törenine çağırılmayan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Belediye Meclisi’nden aldığı kararla çalışmaları durdurttu” gibi söylentilere neden olurken, konu hakkında bilgi aldığımız Yatağan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Talat Tosunoğlu söylentilerin asılsız olduğunu belirtti.

Çalışmaların kısa süre sonra yeniden başlayacağını belirten Dr. Tosunoğlu; “Muğla ve çevresinde pek çok acil servis istasyonunun yapımı devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından alınan kararla, yapımı devam eden istasyonlardan bitme aşamasına gelenlere öncelik verilmesi ve önce o çalışmaların tamamlanması gündeme getirildi. Karar doğrultusunda bitme aşamasına gelen istasyonlar üzerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Yatağan 112 Acil Servis İstasyonu bitirilecek” dedi.

Bilindiği üzere; bir süre önce Yatağan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla Yatağan merkez ve Turgut’a iki 112 Acil Servis İstasyonu’nun inşa edileceği bildirilmişti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.