Yat Limanı lüks tekneleri ağırlayacak

Marmaris Belediyesi, Yat Limanı'nın standardını yükselten bir çalışmaya imza attı.  Deniz florasını korumak için bölgeye atılan 58 adet tonozla çalışmayı tamamlayan Marmaris Belediyesi, Şubat ayı meclis kararıyla tekne...

Yat Limanı lüks tekneleri ağırlayacak

Marmaris Belediyesi, Yat Limanı'nın standardını yükselten bir çalışmaya imza attı.  Deniz florasını korumak için bölgeye atılan 58 adet tonozla çalışmayı tamamlayan Marmaris Belediyesi, Şubat ayı meclis kararıyla tekne bağlama tarifelerini de belirledi. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, bu bölgenin ev gibi kullanılan keyfi teknelerin barınağı olmaktan kurtulacağını söyledi. Avrupai bir görünüme kavuşan Yat Limanı, yeni çalışmayla esnafa da nitelikli müşteri potansiyeli kazandıracak. Marmaris Belediye Meclisi Şubat ayı birinci oturum ikinci birleşiminde yat limanı tekne bağlama tarifelerini oyladı. Teknelerin boyuna göre günlük, aylık, 3 aylık, altı aylık ve 1 yıllık olarak belirlenen tarifeler oy çokluğu ile karara bağlandı. Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda meclis gündemine taşınan tarifeler özel marinalara göre yüzde 40-50 oranında daha hesaplı tutuldu. Deniz florasını korurken, yat limanını cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan çalışmada tekneler için bağlama ücretleri şu şekilde belirlendi:

Günlük Palamar Bağlama Ücretleri 1 metre üzeri 12 metreye kadar 80 TL, 12 metre üzeri 14.99 metre kadar 100 TL, 15 metre üzeri 17.99 metreye kadar 120 TL, 18 metre üzeri 22 metreye kadar 140 TL, 22 metre üzeri 26 metreye kadar 160 TL, 26 metre üzeri 30 metreye kadar 180 TL 30 metre üzeri 34 metreye kadar 200 TL, 34 metre üzeri her bir metre için günlük 25 TL ilave edilecek.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.