YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Marmaris ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Huban Öztoprak'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Ailesi ve oyuncu arkadaşları, Öztoprak'ın tedavi gördüğü hastanede ondan gelecek iyi haberi bekliyor.Geçtiğimiz...

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Marmaris ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Huban Öztoprak'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Ailesi ve oyuncu arkadaşları, Öztoprak'ın tedavi gördüğü hastanede ondan gelecek iyi haberi bekliyor.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Datça’ya giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak’ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Genç oyuncunun ailesi ve arkadaşları Huban’dan gelecek iyi haberi bekliyor. Huban Öztoprak’ın Elde Var Hayat dizisindeki rol arkadaşı Ceren Girgin de hastanede endişeli bekleyişini sürdürüyor. Girgin, ”Medyada Huban’ın bitkisel hayatta olduğu yönündeki haberler bizi çok üzüyor. O, çok güçlü ,kalbi ve diğer organları çalışıyor. Bütün ailesi ve yakınları hastanede anne ve babası çok üzgün. Ancak hepimiz ve tüm Türkiye onun için birleşti dua ediyor. Bu savaşı kazanıp aramıza geri dönecek” dedi.

Kazada hafif yaralanan Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosu'nun işletme sahibi oyuncusu Vural Bingöl de, Huban Öztoprak’ın ağır yaralanmasına sebep olan kazayı anlattı. Bingöl, ”Sabah organizatörümüzün kiraladığı araçla Datça’ya gitmek için yola çıktık. Ben bir anda kamyonun üzerimize doğru geldiğini gördüm. Huban, her zaman olduğu gibi 3. sıradaki koltuğa oturdu. Cam kenarına oturmayı çok seviyordu. Onu kanlar içinde görünce çok korktuk. Dualarımız onunla günlerdir hastaneden bir dakika bile ayrılmadık. Sanat camiası ve onu tanıyanların dualarının onu hayatta tutacağına inancımız sonsuz. Olumsuz bir düşünceyi ekip arkadaşları olarak düşünmüyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.