Yarım asırlık evliliklerini hastanede kutladılar

2 yıl önce Lösemi teşhisi konulan ve kemoterapi tedavisine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edilen Mehmet Ermiş (74) ve eşi Aysel Ermiş’e (72) Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri...

Yarım asırlık evliliklerini hastanede kutladılar

2 yıl önce Lösemi teşhisi konulan ve kemoterapi tedavisine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edilen Mehmet Ermiş (74) ve eşi Aysel Ermiş’e (72) Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz tarafından sürpriz evlilik yıldönümü kutlaması yapıldı. Evliliklerinde 50. yıllarını kutlayan Mehmet ve Aysel Ermiş çifti sürpriz kutlamadan dolayı çok mutlu oldukları yüzlerinden okundu. İlk kez evlilik yıldönümlerini kutladıklarını ifade eden çift sürprizi hazırlayanlara teşekkür ettiler.

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu ile sohbet eden Mehmet Emiş Datça ilçesinde 1960 yılından itibaren Radyo imalatçısı ve tamircisi olarak çalıştığını, kendisi adına tescil ettirdiği radyo markası yaptığını ifade etti. Tedavisine devam eden ve hekimleri olan Uzm. Dr. Volkan Karakuş ve Uzm. Dr. Gökhan Pektaş’a ve hastanede çalışan herkese ilgi ve alakaları için teşekkür eden Mehmet Ermiş, güler yüzlü hizmeti hiçbir hastanede bulamadığını ifade etti.

50. evlilik yıldönümlerinde birbirlerine pasta yediren çiftin birbirlerinin ellerini hiç bırakmadıkları gözden kaçmadı.

Mehmet Ermiş’in Hekimleri olan Uzm. Dr. Volkan Karakuş ve Dr. Gökhan Peptaş , “Mehmet amcamıza 2 yıl önce kronik Lösemi teşhisi konmuştu. Tedavi ihtiyacına binaen 4 aydır kemoterapi hizmeti vermekteyiz. Bu aldığı 4. kemoterapidir. Hastalığı tamamen kontrol altına alındığını söyleyebilirim” dedi.

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu ise, Onkoloji ve Hemotoloji servisini 1 yıl önce açtıklarını, haftada 100 hastaya hizmet verildiğini, bölge insanın il dışına gitmesinin bu sayede önüne geçildiğini söyledi. Muğla’ya sağlık alanında sürekli yenilikler kazandırılması için çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Himoğlu , sağlık alanındaki yeniliklerin tüm ilçelerde hissedilmesi için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.