“Yaralar sarılıyor”

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal; Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Altunbaşak ve Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Say ile birlikte Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’na ziyarette bulundular.Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı...

“Yaralar sarılıyor”

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal; Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Altunbaşak ve Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Say ile birlikte Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’na ziyarette bulundular.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz’i ziyaret eden Muğla İl Emniyet Müdür Ahmet Akbal ile beraberindeki heyet; Akdeniz ve yöneticilerle sohbet ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaretin, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz’in daveti üzerine gerçekleştirildiği bildirildi. Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz: “Öncelikle Muğla İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Akbal’a ve beraberindeki heyete, bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Ziyaret; özel bir ziyaret olduğu için, misafirlerimizin müsaadesini almadan, ayrıntıları kamuoyu ile paylaşmayı uygun bulmuyorum. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki; 28 Aralık tarihinde yaşanan üzücü olayların yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bu ziyareti oldukça önemsediğimizi belirtmeliyim. Bu vesileyle; daha önce İstanbul, Batman ve Bingöl’deki başarılı çalışmaları bilinen Sayın Ahmet Akbal’a, Muğla’daki yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum. Tanıyabildiğimiz kadarıyla kendisi samimi, ciddi ve çok değerli bir devlet adamıdır. Kendisinin Muğla’ya çok şeyler kazandıracağını düşünüyorum. Allah utandırmasın.” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.