Yaralanan işçi Ambulans Uçakla sevkedildi

Ortaca ilçesinde elektrik akımına kapılan işçi, ambulans uçak ile Bursa’ya sevk edildi. Yeşilyurt köyündeki çiçekçilik serasının inşaatında çalışan Osman Hanedan (26) isimli işçi, seranın üzerinden geçen yüksek...

Yaralanan işçi Ambulans Uçakla sevkedildi

Ortaca ilçesinde elektrik akımına kapılan işçi, ambulans uçak ile Bursa’ya sevk edildi. Yeşilyurt köyündeki çiçekçilik serasının inşaatında çalışan Osman Hanedan (26) isimli işçi, seranın üzerinden geçen yüksek gelirim hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı. Ağır yanıklar oluşan Hanedan, Ortaca Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ihtiyacı olan hastanın sevkine karar verildi. Helikopterlerin gece görüşünün olmaması nedeniyle ambulans uçaktan yardım istendi.

Saat 18.20’de Ankara’dan havalanan ambulans uçak saat 19.03 sıralarında Dalaman Hava Meydanı’na indi. Ambulans uçağa alınan Osman Hanedan, Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne sevk edildi.

Yaralı işçinin iş arkadaşı Mustafa Semiz, yaptığı açıklamada, “Kurulum çalışmaları yapılan seranın üzerinden yüksek gerilim en az 4.5 metre yükseklikte bulunmaktaydı. Osman’ın elindeki demir direkten çekmiş olmalı ki bir anda yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamadık. Hemen 112 Acil Servisine arayıp, olay yerine gelmesini sağladık. Arkadaşımızın diz topuğundan boyun kısmına kadar yanıklar oluştu. Daha fazlası da olabilirdi Allah korudu” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.