Yabancılar 30 Ağustos’u kutladı

Bodrum ilçesinde tatil yapan İngiliz, Alman, Hollandalı, Rus, İsviçre, Belçika ve Danimarkalı turistler 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.Bodrum İçmeler mevkiinde bulunan Forever Club otelde Alman, Hollandalı, Rus, İsviçre,...

Yabancılar 30 Ağustos’u kutladı

Bodrum ilçesinde tatil yapan İngiliz, Alman, Hollandalı, Rus, İsviçre, Belçika ve Danimarkalı turistler 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Bodrum İçmeler mevkiinde bulunan Forever Club otelde Alman, Hollandalı, Rus, İsviçre, Belçika, Danimarka ve İngilizlerden oluşan 14 ülkeden toplam 120 kişilik grup, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutladı. Düzenlenen gecede otel personeli Mehter kıyafetleri giyerek Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde havuz kenarına indi. Tencere ve tava çalan otel personelinden oluşan mehter takımını, havuz başında toplanan turistler ellerinde bulunan Türk bayrakları ile karşıladı. Havuz içine giren ve İçlerinde bir İngiliz turist bulunan 3 kişi ise Türk bayrağı açtı. Türk bayrağının açılması ile çalan 10. Yıl marşına çoğunluğu İngilizler’den oluşan Hollandalı, Alman, Danimarkalı, İsviçreli ve Rus turistlerde eşlik etti. 10. Yıl Marşının ardından Türk Bayrağı şeklindeki pastayı kesen turistler Zafer Bayramı kutlamalarını doyasıya yaşadı.

Zafer Bayramı kutlamalarını organize eden Otelin Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tarım, otel personeli ve çalışanları ile böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “30 Ağustos Zafer Bayramını otelde bulunan yerli ve yabancı turistler ile kutlamak istedik. Şu anda otelimizde 14 milletten misafirimiz bulunmakta. Misafirlerimizle birlikte zafer bayramımızı kutlayarak pasta kestik. Artık 30 Ağustos Zafer Bayramımızı otele gelen misafirlerimize aşılamak istiyoruz. Buradan Türk olarak ve otel olarak Mısır ve Suriye'nin iç savaştan çıkarak bizim gibi zafer bayramlarını kutlamalarını istiyoruz” dedi.

Geceye katılan turistlerden Julıe Johnen ve Joelle Cobbaert, Türkiye’de Zafer Bayramı kutlamaları olduğunu otelde öğrendiklerini belirterek, ilk defa böyle bir kutlamaya katıldıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade ettiler. İlerleyen saatlerde çalınan Ankara havası ile oynayan yerli ve yabancı turistler, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.