Windsurf Yarıyıl Kupası sona erdi

Bodrum’un Gümbet Mahallesi'nde gerçekleşen Windsurf Türkiye Yarıyıl Kupası, renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum Gümbet Koyu açıklarında Adaboğazı ile Bodrum arasında kurulan parkurda gerçekleşen yarışlar genellikle sert...

Windsurf Yarıyıl Kupası sona erdi

Bodrum’un Gümbet Mahallesi'nde gerçekleşen Windsurf Türkiye Yarıyıl Kupası, renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum Gümbet Koyu açıklarında Adaboğazı ile Bodrum arasında kurulan parkurda gerçekleşen yarışlar genellikle sert havada gerçekleşti. Fırtına nedeniyle Cuma günkü yarışların iptal edildiği organizasyon, Cumartesi akşamüzeri düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Yarışmaya, 3 kategoride 63 sporcu katıldı.

Gümbet Baba Otel'de düzenlenen ödül törenine Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri; Güneri Günaydın ile Niyazi Atare, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Mehmet Kocair başta olmak üzere sporcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, bu sınıflardaki yarışların ilk defa bu yıl ayrı yapıldığını ifade ederek, "Busene ilk defa RS:X ile Tekno sınıfını diğer sınıflardan ayrı organize ettik. Ama gördüm ki gerçekten bu filo iyi işler yapacak. Geçen sene ellilerde olan sayıların altmışlara çıkması önümüzdeki yıllarda yüzlere ulaşmamızı sağlayacak. Hepinize bu zorlu hava şartlarına rağmen verdiğiniz mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonlarda emeği olanlara ve özellikle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere diğer emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Kulüp yöneticilerimize burada çok iş düşüyor. Bu sınıflara gereken ilgiyi göstereceğinize inanıyorum" dedi.

Bodrum Belediye Meclis Üyesi Güneri Günaydın ise önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlar yapılmasının önemine değinerek; "Ben de eski bir sporcuyum. Bodrum'un vizyonuna deniz sporlarının çok uygun olduğunu düşünüyorum. Burada yarışan gençlerimize, ailelerine ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Umarım önümüzdeki süreçte çok daha büyük organizasyonlarda bir arada oluruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.